A Zöld Budapest munkacsoport megtartja soron következő ülését

A Zöld Budapest civil munkacsoport 2022. július 13-án megtartja második idei plenáris ülését. 

A tavalyi évben megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. A Zöld Budapest munkacsoport elsősorban klímával és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkozik.

A soron következő, 2022. július 13-án 14:30 órakor tartandó ülésén napirend szerint a Zöld Budapest munkacsoport tagjai egyeztethetnek a budapesti légszennyezettség csökkentéséről szóló közösségi gyűlés aktualitásairól, emellett megismerhetik a BKK hamarosan induló társadalmi egyeztetéseit az aktív és mikromobilitási stratégia, a kerékpárforgalmi főhálózati terv, a közlekedésbiztonsági stratégia és a forgalomcsillapítási terv kapcsán.
 
A munkacsoport-tagok július 6-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 
 
Örömmel tudatjuk, hogy első alkalommal zajlik majd személyes jelenlét mellett az ülés a Fővárosi Önkormányzat épületében, de emellett az online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk. Amennyiben személyesen kíván részt venni, azt a következő űrlap kitöltésével július 12-ig tudja megtenni: kattintson ide az űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 1-3) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 
 
Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni. Az eseményről a pontos jegyzőkönyv érdekében kép- és hangfelvétel készül, az adatkezelési tájékoztatót innen lehet letölteni.

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.