A Nyitott Budapest civil munkacsoport megtartja második 2022-es ülését

​​A tavalyi évben megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. A Nyitott Budapest munkacsoport elsősorban állampolgári részvétellel, átláthatósággal, valamint az egyetemes, az európai, a közép-európai és a nemzeti kultúra értékeinek megőrzésével és fejlesztésével, illetve az innováció kérdéseivel foglalkozik.

 
A soron következő, 2022. július 20-án 15:00 órakor tartandó ülésén a tervezett napirend szerint a munkacsoport tagjai számára bemutatásra kerül az új Digitális Szolgáltatások Osztálya, valamint a Digitális Városháza projekt; emellett beszámolót hallhatnak a budapesti közösségi költségvetés elmúlt két évének tapasztalatairól. 
  
A munkacsoport-tagok július 13-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 
 
Örömmel tudatjuk, hogy első alkalommal zajlik majd személyes jelenlét mellett az ülés a Fővárosi Önkormányzat épületében, de emellett az online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk. Amennyiben személyesen kíván részt venni, azt a következő űrlap kitöltésével július 18. éjfélig tudja megtenni: kattintson ide az űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 1-3) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz 
  
Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni. Az eseményről a pontos jegyzőkönyv érdekében kép- és hangfelvétel készül, az adatkezelési tájékoztatót innen lehet letölteni. 
 
A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.    
 
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.